Bedrijfskleding

Goede kwaliteit werkkleding 

Om zeker te zijn van goede kwaliteit bedrijdskleding verkopen wij uitsluitend het merk Tricorp. Zij produceren bedrijdskleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. We hebben pasmodelen van het merk Tricorp, om er zeker van te zijn dat u de juiste maat hebt. 

Bedrukken 

Een voorbeeld van het bedrukken van bedrijfskleding is een bedrijfslogo op kleding, maar je kunt ook bedrijdskleding bedrukken met alleen een naam. Bedrijfskleding bedrukken is voor iedereen die wil dat medewerkers er netjes uitzien en natuurlijk ook gemakkelijk herkenbaar zijn.

Borduren 

Het logo borduren op alle bedrijfskleding geeft een mooiere uitstraling en is slijtvaster. Het is ook mogelijk om kleding te borduren met een bedrijfslogo, die je niet kunt bedrukken, denk daarbij aan badstof, handoeken etc. 

Vele mogelijkheden

Werkgroepen voor bedrijfskleding met logo waar aan te denken valt zijn winkel-, horecapersoneel en chauffeurs. Werkkleding bedrukken of borduren kunnen wij voor zowel heren als dames waardoor aan iedereen is gedacht. Ook is het mogelijk om uw eigen kledingstukken aan te leveren die wij kunnen voorzien van bedrukking. En verder is het ook mogelijk om een spandoek of vlag te maken met hun logo of slogan.

Enkele praktische zaken waar je aan kunt denken bij het bedrukken of borduren van je bedrijfskleding:

  • Zet de website er op
  • Contact
  • Eventueel openingstijden bij winkels
  • Een grappige/leuke toevoeging
  • Logo