Bedrijfskleding

Goede kwaliteit werkkleding 

Om zeker te zijn van goede kwaliteit werkkleding verkopen wij uitsluitend het merk Tricorp. Zij produceren werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. We hebben pasmodelen van het merk Tricorp, om er zeker van te zijn dat u de juiste maat hebt. 

Bedrukken 

Een voorbeeld van het bedrukken of borduren van bedrijfskleding is een bedrijfslogo op kleding, maar je kunt ook werkkleding bedrukken of borduren met alleen een naam. Bedrijfskleding bedrukken of borduren is voor iedereen die wil dat medewerkers er netjes uitzien en natuurlijk ook gemakkelijk herkenbaar zijn. Dit kan door middel van het bedrijfslogo op kleding.

Borduren 

Het logo borduren op bedrijfskleding geeft een mooiere uitstraling en is slijtvaster. Het is mogelijk om kleding te borduren met een bedrijfslogo, die je niet kunt bedrukken, denk daarbij aan badstof, handoeken etc. 

Vele mogelijkheden

Werkgroepen voor bedrijfskleding met logo waar aan te denken valt zijn winkel-, horecapersoneel en chauffeurs. Werkkleding bedrukken of borduren kunnen wij voor zowel heren als dames waardoor aan iedereen is gedacht. Ook is het mogelijk om uw eigen kledingstukken aan te leveren die wij kunnen voorzien van bedrukking. En verder is het ook mogelijk om een spandoek of vlag te maken met hun logo of slogan.

Enkele praktische zaken waar je aan kunt denken bij het bedrukken of borduren van je bedrijfskleding:

  • Zet de website er op.
  • Contact
  • Eventueel openingstijden bij winkels.
  • Een grappige/leuke toevoeging.
  • Logo